魔方吧·中文魔方俱乐部

热搜: 魔方
楼主: ANTY

关于魔方的英语演讲 [复制链接]

红魔

沉沦一生

六年元老

不错的点子。。。不过貌似已经没有机会了。。。等出国再说吧~~
I'm sure you'll do what you have to!

八年元老

我大一的时候讲过,简单介绍魔方的历史等,表演了一次,用的是垃魔,没啥效果,我们班的人不感兴趣
......

粉魔

猥琐蚂蚁哥

四年元老

回复12#

你那PPT还在不,拿出来分享一下
好久没回来了

红魔

魔教的魔琳

爱心大使 六年元老 八年元老 十年元老 十二年元老

我很负责任的告诉你 我讲过
  当时台下的反映就是  !!!
   不知道我在说什么

红魔

魔教的魔琳

爱心大使 六年元老 八年元老 十年元老 十二年元老

我表演那次是在英语系受邀请去的
  平安夜晚会呀  
  我人品爆发拧个17S的

粉魔

猥琐蚂蚁哥

四年元老

只要PPT配合得好,应该还是能大概听得懂吧。又是一个女魔高手
好久没回来了

回复 6# 的帖子

anty哥你还真的了解我,你咋知道我没有英语课涅~~就算我没有,我可以叫我的师弟师妹去嘛~~反正达到宣传的效果就好啦
誓死把魔方玩好...

lz我已经把我的PPT传到吧里 http://bbs.mf8-china.com/viewthr ... &extra=page%3D1

我也演讲过啊。。。不过是中文的。。。呵呵。。。。。不过复赛没有准备好。。结果成绩一般。。。唉。。。。
呵呵。。正式向盲拧进军。。。

粉魔

小楚雄

楚雄彝族自治州
WCA ID
2018OUYA01
兴趣爱好
速度

爱心大使 两年元老

感觉这个不错,很简略。
The Rubik's Cube is a 3-D mechanical puzzle invented in 1974 by Hungarian sculptor and professor of architecture Ernő Rubik. Originally called the "Magic Cube", the puzzle was licensed by Rubik to be sold by Ideal Toys in 1980 and won the German Game of the Year special award for Best Puzzle that year. As of January 2009, 350 million cubes have sold worldwide making it the world's top-selling puzzle game. It is widely considered to be the world's best-selling toy.

In a classic Rubik's Cube, each of the six faces is covered by 9 stickers, among six solid colours (traditionally white, red, blue, orange, green, and yellow). A pivot mechanism enables each face to turn independently, thus mixing up the colours. For the puzzle to be solved, each face must be a solid colour. Similar puzzles have now been produced with various numbers of stickers, not all of them by Rubik. The original 3×3×3 version celebrated its thirtieth anniversary in 2010.
一个玩魔方的外科医生。!